Komárno FC U16/U17 – Lurkó UFC U16 11–3 (6–1)
Lurkó UFC U16:
Rosta – Tancsics, Kiss L., Biró B., Baldauf – Szabó K., Menzhelieiev, Szabó M. M. – Haág, Berzlánovich, Grádvohl. Cserék: Kovács N., Berta, Szabó D., Ladányi. Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerzők: Menzhelieiev (2), Berzlánovich (11-esből)

A Révkomárom melletti Nagykesziben szerepelt a Lurkó UFC U16 (2007). A szlovákiai szabályok a 2006-2007-esek játszatását engedik, ott „tiszta” U16-os korosztály nincsen. A fizikális különbség a gólokban is megmutatkozott, ám azért mi sem hagytuk magunkat. Igor Menzhelieiev egyéni képességeket csillogatott meg: kicselezte a védőjét kétszer is, és a helyzeteket gólra is váltotta, míg Berzlánovich Máté egy kezezésért megítélt büntetőt értékesített. Voltak helyzeteink a gólokon kívül is, ám a kapu előtt egyértelműen a komáromiak szerepeltek jobban és megérdemelten győztek.  

Meglátásom szerint megmutatkozott a fizikális különbség. Sok a kapott gólok száma, emögött azonban az egy év differencia volt. Bő egy hete edzünk, sok munka lesz még előttünk. Csapatépítésben vagyunk, érkeztek új játékosok is – az ő posztjuk megtalálása is feladat most. Technikailag és fizikálisan is az út elején járunk, a cél, hogy minél magasabb szintre érjünk. Sok pozitívumot is láttam, de most még a hiba volt a több. A felkészülési időszak arról szól, hogy lássuk utóbbiakat, illetve tovább erősítsük azt, ami jó. Elégedett voltam a hozzáállással, és ami a legfontosabb: mindenki úgy jött le a pályáról, hogy elfáradt

– nyilatkozta Berning Adrián.

 

 

  • Csatolt dokumentumok