Győrszentiván SE U14 – Lurkó UFC U14 1–9 (0–2)
Lurkó UFC U14:
Palatin – Vincze, Takács D., Guba (Németh B., 65.), Sántha (Nagy B., 50.) – Bozzai, Pék (Kiss Be., 65.), Győrvári (Kraller, 43.) – Pencz, Polgár Á., Rigó (Berta, 65.). Vezetőedző: Farkas Gábor.
Gólszerzők: Pencz (16., 0–1; 66., 1–5; 69., 1–6), Polgár Á. (18., 0–2; 74., 1–7; 78., büntetőből, 1–8), Rigó (57., 1–3), Vincze (59., 1–4), Kraller (80., 1–9)

A 9. fordulóban hétközi találkozó várt a Farkas Gábor irányította Lurkó UFC U14-re (2010). A fiúk az első félidőben több lehetőséget is kihasználatlanul hagytak, de Pencz Milán és Polgár Ádám találataival így is 2–0-ra vezettünk. Aztán a második félidőben már kiszakadt a gólzsák, nagyon jó egyéni teljesítmények jellemezték játékunkat, ráadásul a cserék is kitűnően jól szálltak be. Motiváltak voltak a srácok, ez pedig az jelentette, hogy 9 gólig jutottak a zöld-feketék. A találatok közül kiemelkedik a Rigó Vince által szerzett harmadik. Ugyanis a héten sokat gyakorolt figurából született meg ez a gól, ami azt jelzi, hogy a tudatos futball is jellemzi már 2010-es korosztályunkat. Egy középpályás labdaszerzés után Kraller Noel remekül ment el a szélen, megverte ellenfelét, beadására pedig a centerpozícióban érkező Rigó Vince megelőzve a védőjét a kapuba belsőzött.

A héten még vár feladat a csapatra, ugyanis szombat – a pályaválasztás felcserélése miatt – a Csornai SE gárdáját fogadjuk.  

Az öltözőben megbeszéltük a srácokkal, hogy nyomás alatt tartjuk ellenfelünket. Ezt maximálisan be is tartották! Az első félidőben a helyzetek zöme kimaradt, ám a második játékrészben sokkal koncentráltabbak voltunk és az utolsó negyedórában minden helyzetünket értékesítettük. A héten, amit gyakoroltunk: az ellenfél büntetőterületének környékén az agilis játékot, be is mutattuk, ami külön örömmel tölt el

– mondta Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok