Lurkó UFC U16 – Sárvár FC U16 1–1 (0–1)
Lurkó UFC U16:
Varga B. – Joó (Varga N., 46.) Bódi, Ilnicki, Horváth D. (Répcei, 86.) – Hütter, Kovács F. – Révész, Paukovits (Nyőgéri, 46.), Porkoláb (Karáth, 71.) – Végh (Mayer, 88.). Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerző: Nyőgéri (52., 1–1)

A mai mérkőzés tétje a bajnoki cím bebiztosítása volt. A Sárvár FC a Vas vármegyei U16 bajnoka! Ma nagyon motiváltan érkezett a találkozóra, és Varga Benedek bravúros védéseiről szólt az első félidő. Korán megszerezték a vezetést a fürdővárosiak, az első 45 perc egyértelműen az övéké volt. Ritkán látható jelenettel zárult a félidő, egy sárvári szöglet után Végh Máté senkitől nem zavartatva vezette a kapusra a labdát és eközben szólalt meg a félidőt jelző hármas sípszó.

Hátrányból indulva rendeztük a sorokat és sikerült átvenni az irányítást. A csereként beálló Nyőgéri Márk találatával hamar egyenlítettünk. Onnantól a vendégkapu előtt volt a labda nagyrészt, de sajnos további gól nem született. A találkozón szerzett egy pont bajnoki címet ért a Lurkó UFC U16 (2008) számára!  

Óriási dolog ez, minden elismerésem a játékosoké, akik rengeteg munkával, erőn felül teljesítve érték el ezt az eredményt. Klubunk történetének első regionális bajnoki címe ez! Ezt a sikert vezetőinknek és mindazoknak ajánlom, akik hittek és támogattak bennünket! Hasonló lehetősége van az U15-ös korosztálynak is, nagyon sok sikert kívánok nekik is. Nekünk van még egy bajnoki mérkőzésünk, ahol mindazoknak szeretnék lehetőséget adni, akire egész szezonon át számíthattunk. Az osztályozó mérkőzés részleteiről pedig várjuk a fejleményeket

– értékelt a bajnokcsapat vezetőedzője, Somlai Roland.  

 

  • Csatolt dokumentumok