Nádasd KSE U16 – Lurkó UFC U15 1–7 (0–3)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Répcei, Csóri, Horváth S., Kálócz – Ulrich, Vert, Tóth A. – Takács D., Varga B., Farkas B. Csere: Németh B. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Tóth A. (2), Ulrich (2), Németh B., Csóri, Kálócz   

A nyaralások miatt több fiatal is lehetőséget kapott Nagy Krisztián együttesében a Lurkó UFC U15 első 2022-es nyári felkészülési találkozóján. Hasonlóan volt ezzel a házigazda, Nádasd KSE U16-os gárdája is. A mieink bizonyultak jobbnak a támadások befejezésében, így a szünetre háromgólos előnyt építettünk fel. A fordulás után is mi maradtunk inkább akcióban: 5–0 után tudott szépíteni a Nádasd, ám ezek után már csak mi találtunk be, így 7–1-re győztünk. 

Megkezdtük a felkészülést, egyelőre szerényebb létszámban. Kemény munka van már mögöttünk. Szerettük volna a védekezést gyakorolni, de a sors úgy hozta, hogy a Nádasd is vegyes csapattal tudott kiállni. Az alsó korosztályból felhozott játékosok sziporkázóan játszottak, okosan és taktikusan futballoztak. Biztató volt ez így elsőre! A jövő héten a sárváriakkal játszunk, ellenük is fel fogunk készülni becsülettel

– nyilatkozta Nagy Krisztián a találkozót követően.

 

  • Csatolt dokumentumok