Lurkó UFC U13 – Credobus Mosonmagyaróvár U13 0–1 (0–0)
Lurkó UFC U13.:
Répcei – Szabó K., Horváth S., Csóri, Somogyi-Rezner – Geller, Ivancsics, Károly – Takács M., Varga B., Vecsera B. Csere: Rétközi Cs. Edző: Hujber Gábor.

 

Első idei bajnokinkat játszottuk a Motim ellen. Viszontagságosan indult a mérkőzés, hiszen adminisztrációs hiba miatt két kezdőcsapatba szánt játékosunk nem tudott pályára lépni. A mérkőzést nagyon jól kezdtük, a védekezésünk maximálisan jól működött, az ellenfél nem tudott a kapunk közelébe jutni, jól megszűrtük a támadásaikat. Az első félidőben nem forogtak veszélyben a kapuk. 

A második játékrészben viszont egy jó iramú, izgalmas mérkőzés alakult ki. Ekkor már támadásban is sokkal bátrabban játszottunk, pontrúgásaink veszélyesek voltak, szélen az ellenfél mögé tudtunk kerülni, amiből pedig veszélyes szituációk alakultak ki. Sajnos az ellenfél egy 11-esből vezetést szerzett, amit a meccs végéig meg is tartott, így nem tudtunk pontot szerezni.

A mérkőzés előtt olyan nehézséggel kellett szembe néznünk amire nem számíthattunk, két játékost nem engedtek pályára lépni, mindössze tíz perccel a kezdés előtt. Természetesen a szabályok mindenkire vonatkoznak, de a sportból ne felejtsük ki, hogy a gyerekekért van és emberség is van a világon... Az biztos, hogy nekünk itt a Lurkónál a gyerekek az elsők! Megdicsérem a fiúkat, amit kértem, és amit gyakoroltunk, az működött. A védekezésben az együttes mozgások jól szuperáltak, tulajdonképpen az ellenfélnek az egész meccsen egy helyzete sem volt. Támadásban viszont kicsit erőtlennek bizonyultunk. Még csak két hónapja dolgozunk együtt, ennyi idő alatt a védekezésünk a megfelelő szintre lépett, mostantól jöhetnek a támadózónában való mozgások gyakorlása. 
Elsőre tetszett, amit láttam, ebből kiindulva a többi mérkőzéseken töretlen fejlődést várok a gyerekektől. Én az ő fejlődésben hiszek, nem a számszerű eredményben

– mondta a találkozót követően Hujber Gábor.

  • Csatolt dokumentumok