„A hétvégén egy jól megszervezett nemzetközi tornán szerepeltünk, közepes teljesítménnyel. A csoportmérkőzések során nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk, nem sikerült felvennünk a mérkőzések ritmusát. A torna elején lassan, körülményesen és pontatlanul játszottunk, az egy-egy elleni szituációkat folyamatosan elvesztettük. A támadások befejezésénél sok technikai hibát (átvételek, cselezés, kapura lövés) vétettünk és így kevés gólt szereztünk. Az utolsó két csoportmérkőzésen már elfogadható teljesítményt nyújtottunk, így sikerült a csoportból továbblépnünk. Három győzelemmel és két vereséggel zártuk a csoportot.

Eredmények:

Lurkó U9 - Sturm Graz U8 1:2

Lurkó U9 - Fussballschule Raffl 2:0

Lurkó U9 – SK Fürstenfeld 0:1

Lurkó U9 – SV Schwechat 2:0

Lurkó U9 – ZTE 1:0

 

Nagyon jól kezdtük az egyenes kieséses mérkőzést. Sokat birtokoltuk a labdát, a széleken vezettünk támadásokat és igyekeztünk azokat befejezni (a kapust, a kapufát, a védekező játékost is eltaláltuk a kapura lövésekkel, sajnos gólt nem sikerült szereznünk). Folyamatosan nyomás alá helyeztük az ellenfél játékosait és nem engedtük őket kibontakozni. A gól nélküli mérkőzés után a büntetőpárbajban pontatlanul céloztunk, így az ellenfél jutott tovább.  

 

Lurkó U9 – SV Gratwein 0:0 (0:2)

 

Keret: Szalay Bendegúz, Reiber Marcell, Rajtosics Hunor, Molnár Barnabás, Módly Samu, Szakács Benedek, Schatzl Kristóf, Széplaki Sára, Pék Zalán, Gombos Zalán, Takács Dominik.”

Edzők : Vargovics Zsolt, Lengyel Miklós