Illés Akadémia U12 - Veszprém UFC U12 1:1

Takács Csaba edző :

3x25 percet játszottunk, egy jó csapat ellen.

Egyénileg képzett, fizikálisan erős játékosok alkották az ellenfél csapatát. Fegyelmezett, agresszív játékot játszottak. Jól kezdtük a mérkőzést, többet birtokoltuk a labdát, de ellenfelünk szervezett védekezését nem nagyon tudtuk megbontani. Helyzetekig eljutottunk, de igazi átütőerő nem volt bennük. A sikertelen próbálkozások miatt, kapkodóvá vált játékunk, emiatt több technikai, és helyezkedési hibát vétettünk. Védekezésben folyamatosan úton voltunk, messze voltunk ellenfelünktől. A csapatrészek közti távolság is nagy volt. Ellenfelünk hibáinkat kihasználva teljesen megérdemelten vezetést szerzett. A második harmadban rendeztük sorainkat és szinte kapujához szegeztük ellenfelünket. Magas védekezésünk agresszív volt, több labdát is szereztünk.

 Egyenlítő gólunkat is a támadózónában szerzett labdából lőttük. Védekezésben szervezettek voltunk, labdavesztések utáni visszatámadásokból is több labdát tudtunk szerezni. Pozitív, hogy a megszerzett labdákat nem szórtuk el, ha kellett visszajátszottuk és újra kezdtük a támadásépítést, ha tudtunk akkor veszélyes támadásokat vezetve alakítottunk ki helyzeteket. Sajnos a kapu előtt több rossz döntést hoztunk, ezért a vezetést nem tuduk megszerezni. Az utolsó harmadban játékunk ismét pontatlan lett, védekezésben több helyezkedési hibát vétettünk. Támadásaink veszélytelenek voltak. Helyezkedési hibáinkból ellenfelünk többször veszélyes helyzetet alakított ki, nem rajtunk múlott, hogy nem szereztek gólt.

Összességében a mérkőzéssel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Védekezésünk a mérkőzés egyes szakaszaiban nagyon rendben volt, egyes szakaszaiban pedig nagyon sok hiba volt. Támadásban hiányoltam a kreatívítást, főleg a kapu előtti szituációkban. A hozzáállással maximálisan elégedett vagyok.

Keret:

Tama Máté, Németh Bence kapusok, Szalay Márk, Szijjártó Áron, Szabó Bence, Paizs László, Palkó Áron, Abért Barna, Szijjártó Ábel, Vert Bence, Tóth Barnabás, Csonka Gergő, Őri Bálint, Rózs Máté;Az Illés Akadémia U12

Gólszerző: Szijjártó Ábel

Edzők: Takács Csaba, Szűcs János