Lurkó UFC U15 – Király SE 1–6 (1–4)
Lurkó UFC U15:
 Rosta – Házi (Tancsics, 53.), Kiss L., Lajos, Baldauf (Kovács N., 53.) – Szabó K. (Csupor, 55.), Biró B. (Szabó D., 41.), Csonka (Grádvohl, 50.), Szabó M. M. – Vert, Berzlánovich (Bertha, 50.). Vezetőedző: Berning Adrián.
Gólszerző: Szabó M. M. (39., 1–3)

Nem változtatott a hadrenden a Berning Adrián-Kálócz Zsolt edződuó vezette Lurkó UFC U15: a zöld-feketék ezúttal is felvállalták a játék építését. A vendégek célja más volt: amint megszerezték a labdát a saját térfelükön, azt a magas és erős támadóik felé rúgták föl. Ezek után eredményesek is tudtak lenne, és szűk fél óra elteltével három góllal vezettek. A félidő hajrájában Szabó Máté Mihály révén szépíteni tudtunk: egy begyakorolt figura után fejessel jöttünk közelebb ellenfelünkhöz, de még erre is volt válasza a sárga-szürkéknek.

Szünet után sem változott a játék képe: mi a cserék után is a passzjátékra helyeztük a hangsúlyt, ám a kínálkozó lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, míg a hangsúlyt a fizikumra helyező ellenfelünknek kétszer is sikerült betalálni. 

Összességében nézve a mérkőzést: magával a játékunkkal nem lehetek elégedetlen. Viszont úgy érzem, hogy a hat bekapott gól nagyon sok egy találkozón! Jól építettük a játékunkat a támadózónáig, ott azonban elfogyott a mi erőnk. Kellett volna egy kis plusz, hogy gólt-gólokat szerezzünk. Megvoltak a lehetőségeink, de egy kicsit olyan érzésem van, hogy magunkat vertük meg ezen a mérkőzésen. Ők visszazártak, kontráztak és a mi eladott labdáinkból és rossz helyezkedésünkből tudtak – helyzet nélkül – gólokat szerezni. Ezekre az átmenetekre jobban oda kell figyelnünk! A II. félidőben kevesebb gólt kaptunk – ekkor is mi a futballra törekedtünk. Mindenki játéklehetőséget kapott a mai napon. A hibáinkat átbeszéljük és ki fogjuk javítani őket. Felemeljük a fejünket, dolgozunk tovább és készülünk a következő mérkőzésre

– mondta Berning Adrián a mérkőzést követően. 

  • Csatolt dokumentumok