SC Sopron U17 – Lurkó UFC U17 2–1 (1–0)
Lurkó UFC U17:
Répcei (Mayer, 46.) – Tancsics (Hütter, 46.), Csóri, Baldauf, Rosta B. – Kálócz, Kovács F., Biró B., Bertha – Nagy B., Szabó B. (Berzlánovich, 71.) Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Nagy B. (89., 11-esből, 2–1)

Gyönyörű környezetbe utazott a Lurkó UFC U17 (2007) – bár a mérkőzést óriási égi áldás előzte meg a Lővérekben. A kemény játék és a vizes fű is a hazaiak futballját segítette. Sok volt a párharc és a fault. Jól nyomtuk meg az első negyedórát, de csak ígéretes szituációkig jutottunk. A 18. percben aztán – a futball törvénye alapján – egy vétlen kezezés miatt megítélt szabadrúgás jutott a kapunkba, 1–0. Nem volt lefutott a meccs hátrányban sem!

A második félidőben már Mayer Enzó védett, volt bravúrja is, de egy hiba után kettőre nőtt a soproni előny a 70. percben. A hajrában aztán némi siker koronázta próbálkozásainkat: Bertha Marcellt buktatták a büntetőterületen belül, amit Nagy Bálint értékesített, 2–1. A hosszabbítás két percében az utolsó szabadrúgásunkhoz kapusunkat is felküldtük, de betalálni nem sikerült, így kikaptunk.

Döntetlenszagú mérkőzést játszottunk. A góllövő játékos hiányzott ma, ahogy az egész szezonban. Vége a bajnokságnak, le kell vonni a következtetéseket. Úgy kell elengednünk a srácokat, hogy a nyáron az U19-es rajtra felkészülten érkezzenek meg. Minden játékosomnak köszönöm az éves kitartását, az edzőkollégáim segítségét és a szülők támogatását

– nyilatkozta Nagy Krisztián vezetőedző.  

 

 

  • Csatolt dokumentumok