Immáron második alkalommal kaptunk meghívást a Piski Elemér Futsal tornára. Az idei megmérettetésen 12 csapat vett részt. Nyugodtan kijelenthetjük rangos mezőnyt toboroztak a szervezők és mi örömmel utaztunk a Dunakanyarba.

Eredmények :

Illés Aka - Mezőkövesd Zsóry 1-1

Illés Aka - Bp.Honvéd 0-1

Illés Aka -Dunaszerdahely AC 2-0

Illés Aka - Vasas Kubala Aka 1-0

Illés Aka - STK Samorin 3-0

Negyeddöntő:

Illés Aka - Újpest TE 0-1

Szűcs János edző :

Erős mezőnyben szerepeltünk Esztergomban. A kezdeti nehézségek után elkaptuk a fonalat, jó támadásokat vezettünk, három győzelmet szereztünk zsinórban. Sajnos rengeteg helyzetet hagytunk ki ez volt az oka annak, hogy nem tudtunk 4 közé jutni. Az Újpest ellen kaptunk egy gyors gólt a találkozó elején utána azonban ziccereket hibáztunk és így nem jutottunk a négy közé.

Összességében elégedett voltam a csapattal, technikai képzettségünk a legjobbak között volt a mezőnyben, és az egyéni védekezés is a fizikai hátrányunk ellenére rendben volt.

02.10. vasárnap

Illés Aka -TSV Hartberg 8:0

A szombati esztergomi túra után a vasárnap délelőtt már a Hartberg csapata várt ránk az akadémián.

Szűcs János edző :

Nem volt egy szinten a két csapat a letámadásunkkal nem tudott mit kezdeni az ellenfél, labdabirtoklásban hatalmas fölényben voltunk, a támadásépítés gyakorlására ideális volt a mérkőzés, a szélső bontásból rengeteg helyzetet alakítottunk ki. A tegnapi torna után nem voltunk elég frissek és koncentráltak, talán több gólt is szerezhettünk volna.