FC Ajka U15 – Lurkó UFC U15 3–1 (1–1)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Répcei, Csóri, Horváth S., Kálócz – Ulrich, Horváth Á., Tóth A. – Németh B., Horváth D., Varga B. Cserék: Geller, Kovács F. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Geller (35., 1–1)

Fáradtan mozgott a hamar egymásutánjában második edzőmérkőzésén pályára lépő Lurkó UFC U15 (2008). Nagy Krisztián csapata hátrányba került, ám egy kiugratás után Geller Marcell egyenlíteni tudott bő félóra játékot követően. A szünetet követően inkább a hazaiak akarata érvényesült, nem tudtuk tartani az általuk diktált tempót, így ezt a felkészülési mérkőzést 3–1-re megnyerték az ajkaiak.  

Nyolc edzés és két mérkőzés volt az elmúlt rövid időszak fizikai mérlege – vannak hiányzóink is, így ólomlábakon jártak a srácok. A sok hiányzásból adódóan felforgatott csapattal játszottunk. A mérkőzésterhelés mellett egy-két apróbb taktikai elemet gyakoroltunk. Jó minőségű és nagy pálya várt ránk: küzdöttek a srácok, főleg saját magukkal. Céltudatos és a középpályán erős volt az Ajka. Kapkodtunk, ám kiegyenlített első félidőt tudtunk produkálni. A taktikai fegyelmen talán javíthattunk volna, de az biztos, hogy ők előbbre tartanak a felkészülésben. Edzések és nagykanizsai kirándulás vár még ránk a héten

– nyilatkozta Nagy Krisztián a találkozó után.

  • Csatolt dokumentumok