Lurkó UFC U14 – Sárvár FC U14 0–4 (0–3)
Lurkó UFC U14:
Patalin – Vincze, Takács D., Guba, Sántha (Kiss B., 61.) – Pék (Nagy B., 54.) Bozzai – Győrvári (Rajtosics, 52.), Pencz, Kraller – Szalay B. Vezetőedző: Farkas Gábor.

A Regionális U14-es bajnokság Alap-szekciójának Északnyugati-csoportjában a Lurkó UFC megyei riválisát, a Sárvár FC-t fogadta. A mieink figyelmetlenek voltak a meccs elején: egy szöglet után és egy helyezkedési hibát követően hamar kétgólos hátrányba kerültünk. Próbálkoztunk, építettük a játékot, ám amikor azt megszerezték a sárváriak, akkor előrevágták és lövéssel szerették volna befejezni az akciót. Még az első félórában így háromra nőtt a különbség.

A második félidőben is megvolt a mezőnyfölényünk, ám szűk tíz perc elteltével megint egy védők mögé berúgott labdából voltak eredményesek a sárváriak. Ezek után is mentünk előre: adódtak is lehetőséget előttünk, ám vagy a kapufa segítette ki a zöld-fehéreket, vagy pontatlanok voltunk a ziccerben, így 4–0-s vereséget szenvedtünk.

A keret mélysége nem volt az igazi a mai találkozón, betegség és egyéb távollét is voltak hiányzóink. Hamar nagy előnybe kerültek a vendégek. A szünetben átbeszéltük a dolgainkat. Rendeztük is a sorainkat, de nem volt áttörés, csak kapufáig, illetve kihagyott ziccerekig jutottunk. Persze 0–4-nél még volt vissza félóra, becsülettel mentünk is előre, ám ma nem sikerült betalálnunk. A jövő hétvégén újabb erőfelmérő következik, hiszen közvetlen riválisunkhoz, az SC Sopronhoz utazunk

– mondta Farkas Gábor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok