A Lurkó UFC korosztályai közül az U14-es (2007) két küzdelemsorozatban is szerepel. Hétközben a Vas megyei U14-es bajnokság Sárvári-csoportjában játszanak a fiúk, míg hétvégente a regionális bajnokság észak-nyugati csoportjában meccselnek. A megyeit 100%-os teljesítménnyel vezetik, míg a regionálisban a hatodik helyen állnak. A csapat edzője, Berning Adrián tekintett vissza az elmúlt időszakra.  

Már a tavalyi szezonban is az én korosztályom játszott az U14-es megyei bajnokságban – idén is úgy döntött a szakmai vezetés, hogy a 2020/2021-es szezonban is mi szereplünk ebben. Felkészültünk az esetleges létszámhiányra is – ha felmerült volna ilyen szituáció, akkor a Catalin Azoitei vezette U13-asok jöttek volna segítségül. Hárman: Répcei Kristóf, Varga Benedek és Haág Benjámin az U13-asok közül inkább a kiemelt bajnokságban kaptak lehetőséget nálam.

A felkészülésünk nagyon jól sikerült: a betegségek elkerültek minket. Edzéseken szép létszámban jelentek meg a gyerekek, és ez az eredményben is tükröződött. A megyeit 100%-osan hoztuk, a kiemelt bajnokságban pedig úgy állunk a hatodik pozícióban, hogy három mérkőzésünk elmaradt. Nagy potenciál rejlik ebben a korosztályban. Egy hónap pihenőt kaptak a srácok – meg is érdemlik, mert szakmailag és eredményben is sikeres volt számunkra a 2020-as teljes év.

A munka januárban folytatódik. A csapatomban nagyon fontos az egyéni produktum, de az, hogy jó közösséget alkotunk, összetartóak és pozitívak vagyunk, az még inkább előbbre viheti az egyént, a csapatot és a Lurkót is

– értékelt a szezont követően Berning Adrián.   

  • Csatolt dokumentumok