Punitzban szerepelt egy nyolccsapatos tornán a Lurkó UFC U7 (2016). Egy találkozó 10 percig tartott, az együtteseket pedig két négyes csoportba sorsolták. Az első találkozón az SV Wolfau ellen 6–3-ra győztünk, az SV Vulcolor Güssing aztán 4–0-ra. Óriási izgalmakat hozott a harmadik csoportmeccs: itt 7–6-ra alulmaradtunk a bécsi FAC-val szemben. Mindez azt jelentette, hogy a kvartett másodikjaként léptünk tovább. Az elődöntőben a monyorókerékiek következtek: a mieink 9–4-re megverték az addig 100%-os SV Eberaut, így következhetett a döntő, és ismét a csoportból már megismert FAC. Ezúttal azonban mi voltunk élesebbek, 7–5-re győztünk, ezzel elhódítottuk a 15. alkalommal megrendezett punitzi tornát!

Szabó Róbert és Szakasics Balázs az alábbi kerettel nyerte meg a tornát: Kárász Miron, Mersich Máté, Markó Hunor, Németh Olivér és Pungor Dominik.

A végeredmény:

  1. Lurkó UFC
  2. FAC
  3. SV Eberau
  4. SV Stegersbach
  5. SV Vulcolor Güssing
  6. FC Stinatz
  7. SV Wolfau
  8. SpG NAWU Punitz

Nagy dicséret illeti a gyerekeket! Funinho-szerűen, négy kapura történő futball volt a torna játéka. Mi nem olyan sokszor gyakoroltuk ezt, mégis jól működött a focink. Tétmeccsen még nem vettek részt ilyen típusú játékon, de megoldották a feladatot a gyerekek és megnyerték a tornát! Nagyon bátran, határozott játszottak, támadószelleműek voltak és harcosak. Egy megingás volt a csoportmeccsen, de a döntőben ismét játszhattunk a FAC ellen, és ekkor sikerül legyőzni őket

– nyilatkozta Szabó Róbert.  

  • Csatolt dokumentumok