A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos értesítése alapján ezúton tájékoztatjuk a Lurkó Utántpótlás Football Club játékosait, szüleiket, hozzátartozóikat és szurkolóinkat:

- a labdarúgó versenynaptár az eredeti tervek alapján folytatódik szigorú egészségvédelmi protokoll mellett (utóbbi elérhető az alábbi linken: http://dokumentumtar.mlsz.hu/01_Hivatalos_ertesitok/2020/22_2020_Hivatalos%20eretsito/ELN-178_2020_11.11_mell%C3%A9klete.pdf)

- a klubok akár több alkalommal, bármiféle versenyügyi következmény nélkül, egyoldalúan is kérhetik bajnoki mérkőzéseik elhalasztását

- a találkozók megrendezésére zárt kapuk mögött kerül sor, oda csapatonként legfeljebb 25 fő léphet (játékosok, stábtagok, regisztrált sportszakemberek, vezetők), illetve a játékvezetők és az ellenőrök; a rendezői gárda és minimális technikai személyzet

- ismételten kérjük, hogy aki a koronavírus okozta betegség legkisebb jelét is tapasztalja magán, vagy családtagjai betegek; edzésre-mérkőzésre ne jöjjön, telefonon értesítse edzőjét

- az idegenbeli találkozókra történő utazás teljes időtartama alatt kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése

Ahogy azt már jó ideje megtapasztalhatták: hazai mérkőzéseinken, az Illés Akadémiára kézfertőtlenítés után belépő sportolók hőmérsékletét megmértük, a maszk használatát előírtuk. 

A Lurkó UFC az MLSZ által 2020. november 13-tól életbe léptetett egészségvédelmi protokoll legszigorúbb betartása mellett azt a döntést hozta, hogy az edzéseket minden korosztálya számára megtartja, a versenyprogramban szereplő mérkőzéseket megrendezi és azokon részt vesz, az idegenbeli találkozókra pedig elutazik és lejátssza azokat. A nem versenyző korosztályok (ovisoktól U11-ig bezárólag) számára a termi edzések folytatása is megtörténik. Amennyiben játékosaink közül valaki úgy dönt, nem kíván az edzéseken és mérkőzéseken részt venni, azt a Lurkó UFC részéről elfogadjuk. Adott játékos számára egyéni heti edzéstervet készítünk és küldünk.

Az esetleges halasztásokról az ellenfelekkel történt egyeztetést követően haladéktalanul tájékoztatást adunk.

A terveink szerint a péntekre kisorsolt pápai mérkőzéseken U19-es és U17-es csapatunk is részt vesz. Többi versenykorosztályos csapataink bajnoki mérkőzéseinek egyeztetése folyamatban van.

Együtt, egymásért, közösen a fociért! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

  • Csatolt dokumentumok