U14-es felkészülési mérkőzés :

Lurkó UFC - Oberwart 7:1 (3:1)

Gólszerzők: Holtay Benjamin 3, Major Máté, Nagy Zsombor 2, Tóth Bence,

Kelemen Győző - Verasztó Milán, Szabó Lajos, Szemes Bálint, Vigh Botond / Dénes Zoltán, - Tóth Bence,  Varga Máté, Nagy Zsombor, - Nagy Dominik, Holtay Benjamin, Major Máté

Nagy Krisztián edző 

Már az első támadásainkból sejthettük, hogy könnyebb tempójú mérkőzés áll előttünk mint előző hétvégén. El is vitte a vágy a fiúkat, döntéseinket jobban a gólszerzés lehetősége, mint a tudatosság határozta meg. Már az első tíz percben büntetőhöz jutottunk, bizonyítva, hogy tanultunk a múltkori mérkőzésből a kapufát sikerült eltalálni. A mérkőzés krónikájához tartozik még négy lőtt kapufa, egy kapott gól, amit nem az Oberwartiak szereztek, kettő sarokrúgás, amit szintén mi bohóckodtunk össze, egy viszonylag elfogadható centerjáték, döntések, amik néha így sültek el néha úgy, egy kis keménység némi fegyelmezetlenséggel fűszerezve, pár "túltrükközött" szabadrúgás a rúgott góljainknál pedig egy - egy újévi malac és egy csíz a csupasz körtefán.

Többet tehettünk volna játékunk tudatosabbá tétele érdekében! A győzelem mindig jól jön, de élesben már ez a lazaság nem fog beleférni! Talán kicsit túláztattuk magunkat az előző nap a  Mesteri Gyógyfürdőben!