A Marcali Városi Futball Club szervezésében január 25-én szombaton került megrendezésre a II. Létra Kupa az U11 korosztályos csapatok részére, melynek a Kiss László Városi Sportcsarnok adott otthont.

A tornán a házigazda Marcali VFC mellett a Haladás FC Keszthely, a Tapolca, a Kaposvölgye LUE, a Siófoki Bányász SE és a Lurkó UFC csapatai mérkőztek egymással.

Az idei évben is számos izgalmas és színvonalas mérkőzést láthattunk a csapatoktól. A II. Létra Torna győztese veretlenül a Lurkó UFC csapata lett. Második helyezést ért el a Siófoki Bányász SE, harmadik helyen végzett a Marcali VFC, negyedik lett a Tapolca, ötödik a Haladás FC Keszthely és hatodik helyen végzett a Kaposvölgye LUE csapata.

A torna gólkirálya 6 találattal Papp Máté (Lurkó UFC). Az edzők szavazatai alapján a torna legjobb kapusa Matuza Máté (Siófoki Bányász SE), a legjobb mezőnyjátékos pedig Hideg Botond (Lurkó UFC) lett.

Eredmények:

Lurkó UFC - Tapolca 2:2

Lurkó UFC - Kapodvölgye 8:0

Lurkó UFC - Siófok 3:1

Lurkó UFC - Marcali 4:0

Lurkó UFC - Keszthely 6:0

Gólszerzők : Papp Máté 6, Moldován Levente 4, Hideg Botond 4, Grádvohl Kristóf 3, Farkas Bendegúz 3, Hányi Dávid 1,

Vert Zsolt1, Tompa Ádám 1

Varga Roland edző :

"Sajnos a torna nem úgy indult, ahogy elterveztük, kapkodó volt a játékunk a Tapolca ellen, semmi nem a megbeszéltek szerint történt és döntetlenre végeztünk!

A második mérkőzéstől már azt játszották a fiúk amit vártunk tőlük. Letisztult a játékunk, láttam remek egyéni teljesítményeket, és viszontláttam az elmúlt hetekben gyakoroltakat!

Így összességében elégedett vagyok, mindenki ugyanannyi időt töltött a pályán, és veretlenül megnyertük a tornát!"

  • Csatolt dokumentumok