ÖTE Ikervár FC U14 – Lurkó UFC U13 1–1 (1–1)
Lurkó UFC U13.:
Répcei – Szabó K. (Károly, 37.) Horváth S., Somogyi-Rezner – Geller, Takács M., Paizs – Varga B., Haág. Edző: Hujber Gábor.
Gólszerző: Haág (29., 0–1)

Az U14-es (2007) csapat rendkívül sűrű bajnoki programja miatt, az U13-as (2008) korosztályunk utazott Ikervárra, ahol a Vas megyei U14-es bajnokság Sárvári-csoportjának mérkőzésére került sor. Remek erőpróba volt ez a meccs, hiszen az a harmadik helyen áll a küzdelemsorozatban. Az egy évvel idősebb hazaiak fizikai fölényben voltak, ám így is hasznos mérkőzést játszottunk, jó gyakorlás volt a fontos hétvégi bajnokink előtt. Sok játékos más pozícióban is tudott játszani, ismerkedhettek más felállásokkal. A Lurkó a 29. percben Haág Benjámin révén megszerezte a vezetést, ám hamar egyenlített az Ikervár. Fordulás után újabb találat nem született, így 1–1-gyel ért véget a meccs.  

Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy egy idősebb korosztály ellen játszhatunk. Ebben a korban még meghatározó az egy év: fizikailag erősebb csapat volt a hazai. Ennek ellenére azt kértem a fiúktól, hogy bátran és agresszívan játszanak. Sajnos az ellenfél sokat lassította játékot, és sok párharcra kényszerített bennünket. Fontos, hogy nekünk az ilyen meccseken is határozottabbaknak kell lennünk. Úgy érzem, lehettünk volna bátrabbak is a támadó zónában. Sok helyzetet hagytunk ki, és így bizony nem lehet meccset nyerni. Ebből tanulnunk kell, és hétvégén ennél sokkal több kell nyújtanunk ahhoz, hogy három ponttal gazdagodjunk

– nyilatkozta Hujber Gábor a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok