Lurkó UFC U17 – Söpte SE U19 2–1 (0–1)
Lurkó UFC U17:
Varga B. – Tancsics, Csóri, Baldauf, Rosta – Biró B., Kálócz – Katona, Nagy, Bertha – Szabó. Cserék: Mayer, Kacsó, Bódi. Asszisztens edző: Kálócz Zsolt.
Gólszerzők: Mayer, Bertha

Sérülés és betegség nehezítette a mai mérkőzésen az U17-esek dolgát, így az U16-ból és az U19-ből is érkeztek játékosok a keretbe. Inkább nálunk volt többet a labda, bizonyos periódusokban irányítottuk is a játékot, ám a félidő felénél egy rossz felszabadítási kísérlet után a labda utat talált a kapunkba, 0–1. A szünetet követően sem változott a játék képe, ám most már eredményesek tudtunk lenni. Egy beadást követően Mayer Enzó révén egyenlítettünk. Sőt, ezek után is előttünk adódtak a lehetőségek: két ziccer is kimaradt, illetve volt, hogy a kapufa segített a söpteieknek. A mérkőzés hajrájához közeledve aztán Berta Marcell megszerezte a győztes találatot, kialakítva a 2–1-es végeredményt.    

Köszönjük ezúton is az U16-os és az U19-es korosztályunk közreműködését, hiszen az érintettek mai napon az U17-esek között léptek pályára. Egy jó erőkből álló ellenféllel találtuk magunkat szemben. A mérkőzés első részében irányítottuk a játékot, kezdeményezőek voltunk. Az első félidőben is voltak helyzeteink, de nem tudtunk élni vele. A második félidőben továbbra a játék építésére fókuszáltunk, egyenlítettünk is, és több helyzet után a győztes gólt is megszereztük! A felkészülésünkbe jól illett a mai találkozó. A szervezetten játszó ellenféllel szemben megérdemelten nyertünk. A győzelmet a maródiaknak és a betegséggel küzdő vezetőedzőnek Nagy Krisztiánnak ajánljuk, hogy minél előbb visszatérjenek

– nyilatkozta Kálócz Zsolt.

  • Csatolt dokumentumok