Gyirmót SE Győr U15 – Lurkó UFC U15 2–3 (1–0)
Lurkó UFC U15.: Kovács Á. – Mikics, Tóth D., Stampf, Vajda – Kevy, Horváth B. (Fábián), Mesics-Leiner – Verebélyi (Joó), Király (Szanyi), Zimits. Edző: Nagy Krisztián. 
Gólszerzők: Fábián (2), Zimits.

Az egymás után két meccset megnyerő Gyirmót a zsinórban négy vereséget szenvedő Lurkót fogadta az U15-ös regionális bajnokság észak-nyugati csoportjában. Úgy is tűnt sokáig, hogy mindkét széria folytatódik, hiszen a második játékrész elején már kétgólos előnyben voltak a kék-sárgák. Azonban a mieink feltámadtak, és megfordították a meccset, így első győzelmüket aratták a küzdelemsorozatban.

Eddig is tudtam, hogy kétarcú a csapatom: igaz, eddig ez csak mérkőzésről-mérkőzésre mutatkozott meg, most azonban meccsen belül is. Az első félidőben végig védekeztünk, egy ziccerig jutottunk el. Súlytalannak bizonyultunk, míg ők sok helyzetet alakítottak ki. Hiába védett nagyon jól a kapuban Kovács Áron, a szünet előtt előnybe kerültek a hazaiak. Szünetben volt mit átbeszélni, sőt, inkább az öltözőben történeteket a fejmosás kategóriába sorolnám. Fordulás után változott is a játék képe – még annak ellenére is, hogy újabb gólt szerzett a Gyirmót. Letámadtunk, megküzdöttünk minden labdáért, és szép akciót vezetve ettől kezdve már mi rúgtuk a gólokat, és magunk javára fordítottuk a mérkőzést. Le a kalappal a srácok előtt a második félidőben nyújtottak alapján – és külön köszönet jár a Lurkó U14-es csapatának, akik tizenkettedik emberként szurkoltak nekünk és segítettek minket a győzelemhez

– mondta a találkozót követően Nagy Krisztián.

  • Csatolt dokumentumok