U12-es bajnoki mérkőzés :

Nagykanizsa ULE - Illés Akadémia 1:6 (1:5)

Tama Máté-Szalay Márk, Szijjártó Áron, Pál Levente - Paizs László, Palkó Áron - Őri Bálint, Szijjártó Ábel, Szabó Máté/ Csonka Gergő, Abért Barna, Rózsa Máté, Németh Bence

gólszerzők: Szijjártó Ábel 2, Csonka Gergő, Pál Levente, Őri Bálint, Rózsa Máté

Takács Csaba edző :

"A pálya talaja, mérete illetve a hazai csapat játékstílusa (zárt, nagyon agresszív néha durva védekezés) miatt a nagy gólkülönbségű eredmény ellenére nem volt könnyű mérkőzés. Ellenfelünk nem akart, vagy inkább nem tudott ellenünk futballozni. A labdákat többnyire kirugással hozták játékba. A második labdákat kemény párharcok után rendre nekünk sikerült megszerezni. A megszerzett labdákból gyorsan a kapu elé tudtunk érni, sok helyzetet alakítottunk ki. Tetszett, hogy gyorsan és kreatívan játszottunk. Jók voltak a labda nélküli mozgások, a középpályáról jól léptünk viszza labdákért, védelemből jól léptünk fel a középpályára, illetve a mélységi beindulásainkkal folyamatos létszámfölényt tudtunk kialakítani. Labdavesztések után jól és agresszívan támadtunk vissza.  Szép gólokat lőttünk, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Annak örülök, hogy sérülés nélkül megúsztuk a mérkőzést."

Edzők: Takács Csaba, Szűcs János

U13-as bajnoki mérkőzés :

 

Nagykanizsa ULE - Illés Akadémia  1:2  (1:1)

Kovács Á. -  Bonchis O., Stefanich M., Balikó Á., Koósz R. - László K. - Laczó P., Horváth M. - Vert B. , Takács- Földes O., Tóth Z.

Cserék : Molnár -Végh M, Király K., Varga Á.

Gól : Tóth Z., Takács - Földes O.

Sátori Barnabás edző :

"Sajnos kombinatív játékra alkalmatlan  pályán fogadtak minket a házigazdák, ami leginkább az első félidőben érződött a játékunkon. A második játékrészben már jobban alkalmazkodtunk a körülményekhez, de az edzésen gyakoroltakat nem kaphattuk vissza a gyerekektől. 

Összességében jár a dicséret a gyerekeknek a mentális hozzáállásukért!"

  • Csatolt dokumentumok