U13-as bajnoki mérkőzés

Csornai SE - Lurkó UFC 2:3 (0:3)

Pfender Gergő - Csupor Dominik, Kiss Levente, Baldauf Zalán, Házi Marcell, Szabó Máté, Bíró Botond, Szakasics Péter, Tancsics Kornél, Grádwohl Péter, Berzlánovich Máté

Csere : Soós-Nádor Sebestyén, Gergye László, Szabó Márk

Gól : Grádwohl P., Berzlánovich M., Tancsics K.

Berning Adrián edző :

"Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, pedig mondtam a srácoknak, hiába van 0 pontja a csornai együttesnek, ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, főleg úgy, hogy a múlt héten szabadnaposak voltunk.

Játékunkon ez meg is látszódott.

Az első 15 percben kerestük önmagunkat a pályán, kapkodtunk, pontatlanok voltunk, átadásaink javarésze rossz volt, a kapu előtt nem voltunk eléggé élesek! Szerencsére megszereztük a vezetést, ami kicsit felébresztett minket, majd utána még sikerült két gólt szereznünk, ezzel három góllal vezettünk a félidőben!

A második félidőben a szezon legrosszabb játékát nyújtottuk. Fejben már azt hittük, vége a mérkőzésnek. A csornai együttes talált egy gólt, ami belelkesítette őket, minket meg teljesen megzavart! Szerencsére el tudtuk hozni a három pontot, de ennél sokkal jobb játékra van szükségünk, hogy a közeljövőben pontot, pontokat tudjunk szerezni! Ne felejtsuk el, most fogunk majd játszani a Győr, Illés Akadémia, ZTE es a Nagykanizsa ellen! Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak a három pontért! Hajrá Lurkó!"

 

U12-es bajnoki mérkőzés

Csornai SE - Lurkó UFC 2:1 (2:0)

Répcei Kristóf - Takács Máté, Somogyi-Rezner Máté, Paizs Péter, Iváncsics Bence, Haág Benjámin, Geller Marcell, Papp Máté, Hideg Botond, 

Csere : Iszak Máté, Laczó Bálint, Grádwohl Kristóf, Vadász Lara, Szalai-Horváth Alex

Gól : Paizs Péter

  • Csatolt dokumentumok