U12-es bajnoki mérkőzés :

Gyirmót SE - Lurkó UFC 3:0 (0:0)

Szekér - Csupor, Szabó, Házi, Ágoston, - Németh, Horváth B., - Zancsics, Soós-Nádor, (Berzlánovich) 

Hujber Gábor edző :

"Egy nagyon jó erőkből álló gyirmóti csapathoz látogattunk vasárnap délelőtt.

A védekezésre koncentráltunk a meccs nagy részében, és a megszerzett labdákból kontratámadásokat vezettünk. A védekezésünk szervezetten működött a meccs nagy részében nem is tudott mit kezdeni az ellenfelünk ezzel a felállással. Agresszívak voltak a srácok, a párharcok nagy részét megnyerték, és gyors ellentámadásokat vezettünk. 

Sajnos a meccs végére csökkent a koncentrációnk, és védekezésben elfáradtunk, amit a hazai csapat kihasznált, és három helyzetét sikerült gólra váltania. 

Sajnos nem bírtuk a meccs végéig a hazaiak nyomását, így a hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot."

U13-as bajnoki mérkőzés :

Gyirmót SE - Lurkó UFC 4:2 (2:2)

Szanyi Zs. - Horváth B., ( Földes B.),Vilics M., Lajos D., (Belső B.), Dénes Z., Stampf R., (Katona Z.), Varga M., Katona I., Kajtár L., Tóth D., Vajda D., 

Varga Zoltán edző :

"Kiegyenlített első félidő után a második félidőre elfogytunk. Taktikai fegyelmezetlenségünknek köszönhetően négy gólt adományoztunk a mezőnyben jól játszó hazaiaknak. Rengeteg helyzetet hibáztunk el, köztük egy tizenegyest is, igaz a másik oldalon is akadtak bőven lehetőségek. A hét utolsó napjára kimerültünk,mivel ez volt ezen a héten a harmadik bajnoki mérkőzésünk.

Remélem a jövő hétre kiegyenesedünk."

  • Csatolt dokumentumok