U12-es bajnoki mérkőzés :

KirálySZE - Lurkó UFC 2:1

Szekér - Csupor, Horváth B., (Házi) Szabó, Ágoston - Németh, Erdélyi, (Nagy B.) Zancsics, Soós-Nádor, (Somogyi-Rezner)

Gólszerző: Szabó M. 

Hujber Gábor edző :

"Csütörtökön játszottuk a Király csapata ellen elmaradt találkozót.

Jó iramban kezdtük a mérkőzést, benyomtuk az ellenfelünket a kapujuk elé, folyamatosan támadásokat vezettünk. Nagyon nehéz volt, mert a Király csapata a védekezésre koncentrált, de így is kialakítottunk számos helyzetet, amelyek sajnos kimaradtak. 

A második félidőben ugyanígy folytatattuk és megszereztük a vezetést. 

A gólunk után sem álltunk vissza és sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyek ugyanúgy mint az első félidőben megint csak kimaradtak. Sajnos azonban hirtelen a semmiből egyenlíteni tudott a hazai csapat, majd rögtön utána a vezetést is megszerezték. Ezután hiába egykapuztunk, és nyomtuk oda a Király csapatát a kapuja elé sajnos egyenlíteni már nem tudtunk. 

Jól játszottak a fiúk,sok támadást vezettünk, és sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos ennyire csak a védekezésre koncentráló csapat ellen nehéz volt játszani. Öt perces kihagyásunkat kihasználta a hazai csapat, két kontratámadásból két gólt rúgtak.

A helyzetkihasználáson javítanunk kell.

U13-as bajnoki mérkőzés :

Király SZE - Lurkó UFC 0:4 (0:2)

Szanyi Zs. - Vajda D., Vilics M., Lajos D., Dénes Z. Horváth B., Varga M., Katona I., Kajtár L., Tóth D., Belső B.,

Cserék : Földes G., Katona Z., Szekér G.

Varga Zoltán edző :

"Egy kulturáltan és szimpatikusan játszó hazai csapatot győztünk le, csodálatos környezetben. Jól alkalmazkodtunk a hazaiak sok passzos kevés érintős játékához, majd amikor területhez jutottunk, ügyesen kontráztunk. A hazaiak a végére elfáradtak, mi teljesen átvettük a játék irányítását és megérdemelten győztünk."

  • Csatolt dokumentumok