U13-as bajnoki mérkózés

Lurkó UFC - Mosonmagyaróvári TE 2:1 (0:1)

Pfender Gergő - Csupor Dominik, Kiss Levente, Baldauf Zalán, Házi Marcell, Szabó Máté, Bíró Botond, Szakasics Péter, Tancsics Kornél, Grádwohl Péter, Soós-Nádor Sebestyén

Csere: Gergye László, Ágoston Attila

Gólszerzők : Szakasics Péter, Grádwohl Péter

Berning Adrián edző :

"Nagyon álmosan  kezdtük a mérközést, nem koncentráltunk, pontatlanok voltunk, rengeteg egyéni hiba volt az első 10 15 percben. Ennek eredménye, hogy az 5. percben már vezetett az Mte! A bekapott gól kicsit felébresztett minket,15 perc után kezdtük játszani a játékunkat. Megnyugodtak játékosaim  és eggyenlíteni is tudtunk az első félidőben Gradwolf Péter találatával!

A második félidőben jobban játszottunk, többet volt nálunk a labda helyzeteket alakítottunk ki kapufáig is jutottunk és büntetőt rontottunk, majd jött a vezető gólunk Szakasics Péter találatával! Legnagyobb pozitívum, hogy fordítani tudtunk és megnyertük a mérközést gratulálok a srácoknak! Hajrá Lurkó!

 

U12-es bajnoki mérkőzés 

Lurkó UFC - Mosonmagyaróvári TE 1:3 (1:3)

Répcei Kristóf - Takács Máté, Somogyi-Rezner Máté, Paizs Péter, Iváncsics Bence, Haág Benjámin, Geller Marcell, Papp Máté, Hideg Botond

Csere : Iszak Márk, Laczó Bálint, Grádwohl Kristóf, Szalai-Horváth Alex

Gól : Geller Marcell

Catalin Azoitei edző :

"Ez a mérkőzés most nem sikerült, megszereztük a vezetést, de a vendégek fordítani tudtak. Dolgozunk tovább, készülünk a következő találkozókra. Tanuljuk a labdarúgás fortélyait és mindenki fejlődni fog! Hajrá Lurkó!