A Lurkó UFC és az Illés Akadémia hagyományos nyári táborát idén is megtartja. Várjuk a 2006 és 2015 között születettek jelentkezését!

A sport, az élmény és a szórakozás mellett kalandokat is ajánlunk: minden nap 8 és 17 óra között, napi háromszori étkezéssel (tízóraival, ebéddel, uzsonnával). Az UEFA labdarúgóképzés alapján történik erre a hétre az edzésprogram összeállítása, kiegészítve játékos foglalkozásokkal, mozgáskoordinációt javító feladatokkal. Mindezt az Illés Akadémia és a Lurkó UFC szakmai stábjának közvetítésével, kikapcsolódást biztosító szabadidős programokba ágyazva. A foglalkozások helyszíne az Illés Akadémia létesítményei lesznek, de a terveink szerint strandolás is szerepel a programban, továbbá kalandtúra, kvíz, játékos vetélkedők, számháború, élménytalálkozó és foci, foci, foci. Az étkezés mellett biztosítunk tábori pólókat, rövidnadrágot, sportszárat a gyerekeknek. A teljes hét részvételi díja a napközis ellátással 35.000 forint/fő.

A táborba való jelentkezéshez kérjük kitölteni és csatolni:

Mindenezeket kérjük a lurkoufc@gmail.com címre elküldeni. Bővebb információ: Szalai-Horváth Dóra (+36-30-6472-471, vagy a fenti e-mail címen). Levélcím: Szalai-Horváth Dóra, 9700 Szombathely, Bajnok utca 6.

Várunk mindenkit nagy szeretettel! Hajrá, Lurkó! Együtt, egymásért, közösen a fociért!

• Csatolt dokumentumok